Star Class op De Wilderen

Star Class op De Wilderen
Op 2 oktober hebben alle kinderen van basisschool De Wilderen gekeken en actief meegedaan aan de promotieshows van Star Class. De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben op die dag een flyer mee naar huis gekregen voor de cursus "kennismaken met theater” die wij op de vrijdagen 26 oktober, 2 november, 9 november, 16 november, 23 november & 30 november komen verzorgen.

De serie van zes lessen vormt een mooie afgeronde kennismaking met theater en wordt verzorgd door een theatraal en pedagogisch goed onderlegde docent (ander programma t.ov. de afgelopen jaren). De kinderen worden direct na de reguliere lestijd opgevangen door onze Star Class docent. De lessen starten een kwartier na schooltijd en duren iedere keer een uur.

Inschrijven kan tot 18 oktober door het strookje uit de flyer in te vullen, te fotograferen en terug te mailen of de gevraagde gegevens uit de flyer direct te mailen naar info@enthousiasment.nl. U mag het strookje ook per post sturen naar :
Enthousiasment
Hulst 11
5662 TC Geldrop

Mocht u eerst meer info willen over deze cursus dan kunt u altijd even mailen naar info@enthousiasment.nl of bellen met 040-2572410.

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

3D optische illusie

Vandaag hebben de kinderen van 7c samen met de combikids 3D ...

Meerdere groepen

Nationale voorleesdagen

In het kader van de nationale voorleesdagen wordt er in de ...

Groep 7-8a

Surprise

Wat hebben de kinderen hard gewerkt aan de surprise! We ...

Meerdere groepen

Betreden op eigen Risico

Op 6 oktober mochten de groep 8 leerlingen aanwezig zijn ...

Meerdere groepen

WOC N&T: Dag en Nacht

Bij Meester Wim en Meester Nick hebben de kinderen van ...