Inschrijfprocedure

Zoekt u een school voor uw kind?

Is uw kind nog geen 4 jaar? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens één van onze Open Dagen een kijkje te komen nemen op onze school! Dat kan in schooljaar 2020-2021 op vrijdag 20 november of woensdag 24 maart.*

Tijdens de Open Dag krijgt u de kans om eens ongedwongen een kijkje te nemen op onze mooie school. We delen dan graag de informatie over hoe wij werken en hoe wij samenwerken met Kinderstad binnen ons Kindcentrum De Wilderen! 

Om u aan te melden voor de Open Dag, mag u via onderstaande link het kennismakingsformulier invullen. U kunt natuurlijk ook telefonisch (040 221 35 35) contact opnemen of mail uw aanmelding voor de Open Dag naar mpasstoors@skozok.nl. Na de aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wordt uw kind nog vóór de eerstvolgende Open Dag 4 jaar of is uw kind al (ouder dan) 4 en zoekt u een andere school? Dan kunt u een afspraak maken. Neem hiervoor telefonisch (040 221 35 35) contact op met Marian Passtoors (leerkracht en onderbouwleider) of mail naar mpasstoors@skozok.nl. ​We zullen u (vanwege de Covid-19 maatregelen) in eerste instantie digitaal op de hoogte brengen van het onderwijs op De Wilderen, via een filmpje. Eventueel is het mogelijk om een online afspraak te maken, mocht u specifieke vragen hebben. Wanneer het dan weer mogelijk is, ontvangen we u natuurlijk graag op onze school voor een rondleiding! ** 

Wilt u uw kind al aanmelden op onze school? Vul dan via onderstaande link de twee aanmeldformulieren in!

* Deze Open Dagen zijn onder voorbehoud. Mochten we vanwege de Covid-19 maatregelen niet in staat zijn om de Open Dag fysiek te organiseren, dan wordt u op een andere manier geïnformeerd over onze school.

** Deze informatie wordt aangevuld volgens de laatste richtlijnen. Blijf voor de meest actuele informatie daarom de website goed in de gaten houden!

Inschrijfformulier: Nieuwe leerling